ЦСКА ще гони задължителна победа срещу Лиепая, Кайседо отново ще води червената атака

цска

Отборът на ЦСКА се изправя тази вечер от 20,00 часа на стадион “Българска армия” срещу латвийския Лиепая в двубой от втория квалификационен кръг на Лигата на нациите.

“Червените” излизат на терена с амбицията да измият негативното впечатление, което остави загубата с 0:4 от шампиона Лудогорец в двубоя за Суперкупата на България. Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев получи мощен вот на доверие от страна на ръководството на клуба и изрази увереност, че играчите са преодоляли загубата от Лудогорец. Той няма да разчита на трима играчи поради контузии.

Това са Бисмарк Чарлс, Мено Кох и Тибо Вион. Последният е използван и в халфовата линия, но продължава да се възстановява от контузия. Митко Митков също няма да вземе участие в двубоя.

Носителят на Купата на Латвия пристига в София с подсилен състав спрямо сблъсъците със северномакедонския Струга в първия кръг на квалификациите. Лиепая успя да уреди за тази вечер познатия и у нас бразилски защитник Маркиньос, който игра за Ботев (Пловдив), десния защитник Милан Лазаревич и нападателя Валерийс Шабала.

Извън групата остана беларусинът Михаил Гордейчук. Очаква се и трите нови попълнения да стартират от първата минута тази вечер. Очаква се треньорът Небойша Вигниевич да заложи на бразилския централен нападател Додо, който вкара общо три попадения срещу Струга.

Вероятни състави:

ЦСКА: Бусато, Турицов, Матей, Антов, Мазику, Юга, Йомов, Варела, Чатакович, Вилдсхут, Кайседо.

Лиепая: Звиедрис, Маркиньос, Симич, Исайевс, Лазаревич, Бярозкин, Ткачук, Миросавлиев, Укпа, Шабала, Додо.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ