Загорчич доволен от играта, но не и от пропуските – заяви, че всички от Славия трябва да са в чужбина

Славия Берое (5)

Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе доволен след равенството 1:1 срещу гостуващия Берое на старта на сезона в Първа лига, въпреки че „белите“ имаха шансове и за обрат.

“Доволен съм. Не загубихме мача. Създадохме много положения, но не успяхме да ги реализираме. Надявам се, че в другите мачове ще реализираме това, което създаваме. Играем през три дни и футболистите не са свикнали с това. Ще редуваме и ще сменяме футболисти. Ако разполагаме с повече хора, ще е много по-лесно“, сподели Загорчич след мача.

„Галин Иванов е големият лидер на отбора, страхотен футболист. За съжаление и той пропусна едно положение. Много ми се иска всички футболисти на Славия да отидат в чужбина. В школата се работи добре. Откакто съм тук, Славия играе по един и същи стил. Надявам се да успеем да се подготвим за мача с Хайдук. Става въпрос за много силен отбор”, завърши сръбският специалист.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ