Мирела Демирева със силни думи след триумфа

211

Мирела Демирева призна, че й е трудно да скача пред собствената си публика. Тя спечели балканската титла в скока на височина със 195 см на стадион „Берое” в Стара Загора.

„Бях малко притеснена, защото имаше много хора, които бяха дошли да гледат и много ме аплодираха, имаше много малки деца, които викаха, каза Мирела. – Беше ми доста трудно да се съсредоточа, да се изолирам от шума. Не ми е лесно да скачам пред българска публика, но пък в момента се чувствам много заредена. Беше много готино. Мисля, че точно за височини над 2 м ми трябва хубаво настроение, добра енергия и мисля, че днес се получи много добре.”

Олимпийската шампионка прави опити и на 203 см в състезанието, пише bgathletic.com.

„203 см – със сигурност, са преодолими. Знам, че мога да скоча и повече от тях. Харасеха ми опитите ми, бяха най-добрите ми над 2 м през сезона. Смятам, че мога скоча над 203 см, въпрос на време е, сподели олимпийската и европейска вицешампионка. – Винаги скачам за първо място, независимо дали губя или печеля Диамантени лиги. Това за мен няма абсолютно никакво знаечение. Още от началото на сезона знаех какво искам и продължавам да го искам. Работиме, дерзаем и знам, че ще дам всичко от себе си и ме интересува победата.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ