Разочарован младежки национал отсече: Няма да се откажем на финалната права!

баскетбол - България до 20 години на Европейското в София

Младежкият национал Георги Митровски бе разочарован след поражението от Чехия днес. Въпреки загубата, той бе категоричен, че отборът ни няма да се предаде и всички ще се борят за победата в мача за седмото място срещу Белгия утре. Ето какво каза още Митровски пред BGbasket.com:

„В някои много ключови моменти направихме грешки и допуснахме лесни кошове. Вкараха ни няколко тройки, които много натежаха накрая на мача.

Не мисля, че загубата вчера повлия. Ние във всеки мач излизаме за победа, особено когато сме пред наша публика. Виждаме колко много хора ни подкрепят и се радваме. Въпреки че започнахме объркано, след това се хвърлихме, показахме характер и се раздадохме за победата, но малко не ни достигна.

Няма да се откажем на финалната права. Трябва да дадем всичко от себе си. Белгийците са солиден отбор, добре балансиран. Играят организирано добре. В тази осмица всички отбори са много добри и нивото е високо, така че ще ни бъде трудно. Мисля, че ако се раздадем на 100%, ще спечелим мача“.

 

 

 

 

 

 

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ