Пауло Аутори бесен от играта на Лудогорец, скочи на футболистите

11

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутори разкритикува играчите си за множеството пропуски и загубата на концентрация при минималната победа над Етър с 1:0 на старта в Първа лига.

„Имахме много възможности, но не ги оползотворихме. Ние трябва да живеем с мачовете, които играем, а не тези, които ще дойдат. Това е като съобщение и урок. Нямахме нужното ниво на концентрация, което имахме досега. Не трябваше да пропускаме всички тези възможности. Не трябваше да губим контрол върху мача. Това са наши грешки, подарихме топката на противниковия отбор в края. Вниманието и концентрацията не бяха това, което очаквахме“, сподели Пауло Аутори, пише Блиц.

„Щастлив съм с победата, но не съм доволен от начина, по който се разви мачът. Трябва да сме готови не само за Видеотон, но и за всеки противник“, добави бразилският специалист след дебюта си начело на шампионите в българското първенство.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ