Локомотив (София) представи отбора за новия сезон! Юноша на ЦСКА получи капитанската лента в „Надежда“

Локомотив (София) представи отбора, с който ще се състезава през новия сезон във Втора лига. Пред верните си фенове днес железничарите показаха 19-те футболисти, които ще се опитат да спечелят промоция за елита.

Отборът бе изведен от новия капитан Владислав Романов. Юношата на ЦСКА, който преди три години спечели бронзов медал именно с Локомотив (София), ще трябва да поведе младите си съотборници към челните места в класирането.

Камерунският халф Франк Мбарга ще се прибере в началото на следващата седмица от Франция. Футболистът има проблеми с хронична контузия, но все пак от “Надежда” са преценили, че могат да разчитат на него за тежките битки във Втора лига.

Другите нови засега са: Георгиос Бузукис (род. 1993, халф), идва от Спарти (Спарта), Гърция, Марио Петков (1996, защитник от Царско село), Александър Любенов (1995, вратар, от Левски под наем), Богомил Христов (1994, Созопол, връща се в отбора), Васил Вълчев (вратар, юноша), Георги Нетов (Оборище), Йордан Тодоров (1999, Септември Сф), Цветомир Витков (1992 г., връща се в отбора), Даниел Алексиев (от юношите). Пристигна и жълтата карта на нападателя Костадин Хазуров (1985, от италианския Прато).

Междувременно стана ясно, че алжирецът с френски паспорт Исмаел Тайдер няма да играе през есента в Локото. Техничният халф ще се лекува в продължение на поне 3 месеца от контузия. Възстановяването на Тайдер ще приключи към края на годината и по всяка вероятност едва тогава той ще се върне при “железничарите”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ