Ботев Пд хвърля новия Неделев срещу Левски! Ето ги гладиаторите на Белия за сблъсъка със сините

Botev012

Бразилският нападател Диого Кампос и защитникът Димитър Пиргов отпаднаха от групата на Ботев Пд за мача с Левски от първия кръг на Първа лига. Сблъсъкът ще се проведе днес от 20:45 часа на базата в Коматево. Двамата са контузени и не успяха да се възстановят, като травмата на Пиргов се усложни още повече на тренировката в петък.

Сред 18-те  е голмайсторът Стивън Петков, който е претърпя операция преди около два месеца. В групата попаднаха юношите Кристиан Добрев и Станислав Шопов, който е определян като новия Неделев, както и новите попълнения Васил Шопов и Костадин Ничев.

Групата на Ботев Пд: Иван Чворович, Даниел Кайзер, Филип Филипов, Йордан Минев, Костадин Ничев, Радослав Терзиев, Кристиан Димитров, Лъчезар Балтанов, Радослав Апостолов, Серкан Юсеин, Станислав Шопов, Кристиан Добрев, Васил Шопов, Тодор Неделев, Густаво Афонсо, Дуде Ндонгала, Милко Георгиев, Стивън Петков

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ