Именикът Илиан Илиев бесен, че не си направили мача лесен

444

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че се надява победата над Ботев (Враца) да повлияее като допинг на неговия отбор за следващия мач, който е срещу Левски на стадион „Георги Аспарухов“ от втория кръг.

Илиан Илиев се поздрави с победа на старта на Първа лига, навръх имения си ден.

„Аз очаквах да се получи такъв двубой. Знам как Сашо Ангелов работи и с какви играчи се подсили“, коментира Илиев. „Радвам се за футболистите, които спечелиха мача повече с характер.“ „Още в началото на второто полувреме можехме да си направим мача по-лесен, заради което съжалявам. Донякъде нормално за първи мач у дома. Винаги съм предпочитал да стартираме като гости, защото напрежението е по-малко. Сега напрежението бе много голямо и задължително трябваше да спечелим. Поздравявам футболистите за характера и за това, че вярваха до край“, добави пред Диема Спорт треньорът на Черно море.

„Трябваше да играем малко повече с акъл, отколкото със сърце. Като подготвеност и сработеност отборът е много по-добре в сравнение с преди шест месеца“, продължи той, пише gong.bg.

„Ако някой подценява Ботев, ще пострада. Важна победа срещу един труден противник. Надявам се този успех да ни повлияее като допинг за следващия мач“, завърши Илиев.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ