10 футболисти отпаднаха от групата на Черно море за първия мач

01jpg

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за първия мач от сезон 2018/2019 година с Ботев Враца. От нея отпадат невъзстaновените от контузия Мартин Костадинов и Радослав Василев.

Аут за двубоя са още третият вратар Иван Дичевски, Мирослав Енчев, Емил Янчев, Ивайло Марков, Мариян Огнянов, Мехди Фенуш, Лъчезар Йорданов и Виктор Попов.

Срещата между “моряците” и Ботев Враца е в петък, 20 юли, от 20,45 часа на стадион “Тича” във Варна. Цената на билетите е 6 лева и ще могат да се купуват на касите на стадиона от 19 часа в деня на мача.

От клуба призовават феновете и всички обичащи Черно море да дойдат на стадиона и подкрепят “моряците” в първия им двубой от сезон 2018/2019 година.

Групата на Черно море за двубоя с Ботев Враца: Благой Макенджиев, Иван Дюлгеров, Стефан Станчев, Илиас Хасани, Даниел Димов, Атанас Зехиров, Кононго, Пламен Димов, Ертан Томбак, Георги Илиев, Аристот Н`Донгала, Дани Кики, Петър Витанов, Патрик, Жоржиньо, Георги Божилов, Мартин Минчев, Валентин Йосков


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ