Скандалът на годината! Човек на Бойко Борисов свирна три дузпи в Шампионската лига с дъх на Черно тото

7 Dni Sport19.07.2018
стефан апостолов

Гербаджийският депутат от симитли, който незнайно защо още е и футболен рефер –  Стефан Апостолов, се прочу с отсъждането на три идиотски дузпи с дъх на черно тото в квалификационния мач от Шампионската лига между норвежкия Розенборг и исландския Валур /3:1/ в сряда вечер.

Съдията си навлече гнева и на двата отбора с решенията си за трите наказателни удара.

Първата дузпа, след която Розенборг поведе с 1:0 в 54-ата минута, може все пак да бъде свирена, предвид това, че топката срещна ръката на играч на гостите, макар и прилепена до тялото.

Втората обаче беше изключително скандална. При резултат 2:0 за Розенборг, който класираше норвежците, Валур получи дузпа, след като топката удари играч на домакините по…лицето.

Резултатът в 85-ата минута, вследствие на отсъждането на дузпата, стана 2:1 и Розенборг вече отпадаше.
Но в добавеното време Апостолов се нагърби с решение за още един наказателен удар, трети в мача и втори за Розенборг. Топката леко докосна китката на защитник на Валур, след като падаше при единоборство във въздуха, но това бе достатъчно Апостолов да посочи бялата точка.

След мача логично и от двата лагера имаха сериозни претенции към българския съдия, като по-гръмогласни бяха от исландския тим, който отпадна след 1:3 в реванша и 1:0 в своя полза в първия двубой.

Припомняме, че у нас Апостолов забърка множество скандали с некадърното си водене на мачове, най-чедто от което се облажваше отбора на Кирил Домусчиев. Синът на скандалния кмет на Симитли стана международник за сметка на рефер №1 у нас Георги Кабаков.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ