Проблеми в Ботев Пд преди сблъсъка с Левски! Вижте колко канарчета пропускат мача срещу сините

Николай Киров -БЕЛИЯ 01

Ботев Пд има сериозни проблеми преди мача с Левски с оглед на състава, с който разполагат жълто-черните. Извън сметките на треньора Николай Киров ще останат защитникът Димитър Пиргов и нападателят Диого Кампос. Голмайсторът Стивън Петков пък засега е по-вероятно да остане на резервната скамейка срещу сините. Малко вероятно е Златният жокер да бъде рискуван след операцията, която претърпя преди около 2 месеца. Все пак в последния момент ще се  вземе решение за Стивън.

„Имаме трима състезатели с нарушена подготовка – Стивън Петков, Димитър Пиргов и Диого Кампос. Стивън знаете, че започна със закъснение пълноценната си подготовка, заради операцията, която претърпя, докато Пиргов и Диого получиха травми в хода на подготовката. Все още не съм наясно дали ще мога да разчитам на последните двама, това ще стане ясно в последния момент, но според мен по-скоро няма да могат да играят в събота“, коментира Белия

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ