Монако пренебрегна ЦСКА и прати талант в Белгия! „Червените“ веднага се насочиха към 10-ка с титли в Словения и Португалия

1

Българският футболен вицешампион ЦСКА проявява интерес към полузащитника Рикардо Алвеш Коельо да Силва. 25-годишният бивш юношески национал на Португалия е продукт на школата на Порто.

В кариерата си атакуващият халф е играл за Беленензеш и Портимонензе в родината си, за румънския Рапид (Букурещ), а през предишните три сезона е бил част от Олимпия (Любляна), за който записва през последната кампания 37 мача с 11 гола и 6 асистенции. Той е двукратен шампион на Словения и носител на Купата на страната с местния гранд. С екипа на Беленензеш вдига и купата на Португалия през 2013 г.

Алвеш е свободен агент, след като договорът му със словенците изтече и той реши да потърси ново предизвикателство. ЦСКА продължава да търси подсилване и на атаката си, като се очаква в близките часове да финализира привличането на нов нападател. „Червените“ се разминаха с Адриен Бонджовани, когото Монако прати под наем в белгийския Серкъл Брюж.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ