Сложна селекционна схема в Локо Пд! На „Лаута“ продават перлата си и привличат латиноамериканец

Локо Пловдив17

Още един хърватин е пред подпис с Локо (Пд). След Посинкович и Томашевич към колонията представители на страната финалист на Мондиала ще се присъедини и Дуйе Мърдеса, който пристигна в края на лагера в Говедарци, пише Меридиан Мач.

С Локо тренировки продължава да води и аржентинският бранител Канавесио, за когото обаче все още решение от Акрапович няма. По всяка вероятност до подпис с Канавесио ще се стигне при евентуална продажба на Езе, твърди още изданието. Изкаралият вирусна инфекция нигериец вече тренира с отбора и се подготвя наравно с останалите за предстоящия първи официален двубой от новия сезон срещу ЦСКАв неделя. Интерес към проектонационала на Нигерия не липсва, но чаканата конкретна оферта от Турция, за която Христо Крушарски бе информиран от агентите на здравеняка, така и не дойде. Ако Езе обаче не бъде продаден, в друг отбор под наем ще бъде пратен неговият сънародник Мустафа Абдулахи, за което вече ви информирахме.

Бразилците Елилтон и Густаво се оказа, че имат и италиански паспорти, но въпреки това бройката на чужденци извън ЕС в състава е по-голяма отколкото БФС разрешава да има в групата за мачовете – трима. Умарбаев, Джалилов, Езе, Милош Петрович и Абдулахи ще бъдат картотекирани, но треньорът ще преценява на кои трима в кой мач да залага.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ