Той идва днес на „Герена“, за да подпише! Готов ли е Левски да бъде воден от…помощник

7 Dni Sport19.07.2018
Standard de Liege v Kaa Gent - Jupiler Pro League

Александър Янкович е чакан днес на „Герена“. Той трябва да пристигне в София, за да проведе разговори със собственика на Левски.

Роденият на 6 май 1972 година сърбин се очаква на заключителни преговори днес. Шансът двете страни да си стиснат ръцете е огромен. Ако това се случи, то това ще е втори престой за Сале при сините. В периода 2002-2003 година заедно с Ратко Достанич той бе част от щаба на Славолюб Муслин.

Бившият халф е юноша на Цървена звезда. Като футболист играе в Австрия, Франция и Америка. Не успява да направи добра кариера, контузва се тежко и затова още на 25-26 години окачва бутонките на пирона. Едва 27-годишен става помощник-треньор.

Под крилото си го прибира Славолюб Муслин, който през 1999 година първо го прави скаут на Цървена звезда, а след това и негов асистент заедно с Ратко Достанич. Сале следва Славо навсякъде до сезон 2007/08, когато решава, че вече е узрял сам да пробива в треньорската професия като старши треньор

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ