Левски вече има фаворит за заместник на Роси! Сините започнаха преговори с познат сърбин

Левски Вадуц 2ро (15)

Левски вече е влязъл в контакт с добре познатия сърбин Сале Янкович. Специалистът в момента е без отбор, а за последно бе начело на белгийския Мехелен, който ръководи допреди няколко месеца, по-точно до януари, съобщава Топспорт.

С оглед форсамажорните обстоятелства около уволнението на Делио Роси, шефовете на „сините“ се нуждаят спешно от човек, който да заеме овакантения треньорски пост.

Сале Янкович на няколко пъти е бил свързван с Левски, включително и миналото лято. Той изглеждаше, че ще поеме щафетата от Николай Митов, но в последния момент на „Герена“ се появи вариант с кандидатурите на Авраам Грант и Делио Роси.

В медийното пространство вече се завъртя името на Ясен Петров като възможен вариант за наследник на Роси, но за момента Спас Русев смята, че отново трябва да заложи на чужденец.

Янкович познава обстановката на „Герена“, след като бе асистент на Славолюб Муслин през сезон 2000/01. В кариерата си е водил още Цървена Звезда и Стандарт Лиеж, сръбския национален отбор до 21 години. Като помощник е работил освен в Левски, в руския Локомотив (Москва) и в украинския Металург (Донецк).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ