Докато съотборниците му се борят за продължаване в Европа, ето какво прави Мауридес в София

d72daf02e9fe60633399ffd184b62383.image.960x720

Новопривлеченият нападател на ЦСКА Мауридес Роке Жуниор няма да пътува с отбора за Рига. Той не може да бъде картотекиран за реванша, а щабът е решил да го остави в София и да се готви по индивидуална програма. Бразилецът, кйто бе представен миналия четвъртък, тренира наравно с „червените“, като е водил лятна подготовка и с досегашния си клуб Беленензеш. 24-годишният таран обаче не е взел участие в контрола на лисабонския тим.

Той има 33 мача и 8 гола в португалския елит през изминалия сезон, включително във вратата на Икер Касийяс при успех с 2:0 над Порто.

Очаква се Мауридес да направи дебют за ЦСКА тази неделя в първия шампионатен кръг срещу Локомотив (Пловдив). „Армейците“ посрещат пловдивчани от 20:45 часа. Не е изключено Мауридес да е титуляр. Той е висок 189 см и тежи 86 кг. Треньорът Нестор Ел Маестро заяви, че ще е много полезен срещу сгъстените защити, които очакват „червените“ в първенстовото.

Освен него на „Армията“ ще бъде привлечен още един централен нападател, с когото преговорите са на финалната права. Клубът е много близо и до плеймейкър, който да е конкурент на Тиаго Родригес.

„Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ