Голям проблем в Локо Пд след чуждестранната инвазия! Пращат нигериец в друг отбор

Локо Пловдив20

Лятната селекция на Локомотив (Пловдив) отново създаде проблем заради големия брой чужденци, които нямат паспорти на страни от ЕС. В отбора останаха Стивън Езе, Мустафа Абдулхани, Елитон и Парвизджон Умарбаев. Към тях обаче се прибавят новите Искандер Джалилов, Милош Петрович и Густаво.

Треньорът Бруно Акрапович е дал съгласието си да се търси отбор, в който да бъде преотстъпен единият от двамата нигерийци. Това ще бъде Мустафа Абдулхани, който очевидно не е оценяван подобаващо от треньора, въпреки че направи отличен мач срещу Черно море при единствения шанс, който получи през пролетта. В реванша от баража за седмото място африканецът дори бе използван като ляво крило и се хареса на феновете.

Очакваше се, че след напускането на Димитър Велковски в посока Славия, Абдулхани ще е титуляр. Акрапович обаче има други планове и вече привлече хърватина Игор Томашевич, който се очертава да е първа опция на левия фланг на защитата в началото на новия сезон.

„Меридиан Мач“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ