Титуляр на Берое пред дебют за националния, Хубчев го взима за Лигата на нациите

Берое

Атакуващият халф на Берое Борислав Цонев е попаднал в полезрението на селекцонера на националния отбор Петър Хубчев за старта на новия турнир на УЕФА Лига на нациите. България започва надпреварата с гостуване на Словения 6 септември и домакинство на Норвегия три дни по-късно. В групата ни е още и Кипър. Очаква се Цонев да бъде сред избраниците на Хубчев за двата двубоя. През пролетта той направи няколко силни мача за заралии, с което е привлякъл вниманието на специалиста. Още двама пък са играчите на Берое в държавния тим за двубоите със Словения и Норвегия. В списъка на селекционера са още Иван Минчев и Мартин Райнов.

През април Цонев преподписа предрочно нов договор с клуба. Полузащитникът се присъедини към отбора през лятото на 2016 година. Борислав, който има брат близнак Радослав, е юноша на Пирин (Благоевград), но през 2009 година преминава в школата на Левски. За „сините“ той записва участие в 42 срещи на представителния тим в които има 5 гола. Но след 7 години на „Герена“ се оказа ненужен.

„Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ