Аутуори доволен от победата, коментира следващия съперник на Лудогорец

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори остана доволен от видяното в реванша срещу Крусейдърс от първия предварителен кръг на Шампионската лига. Бразилският специалист заяви, че всички футболисти са подходили сериозно към мача, въпреки протоколния му характер.

Попитан дали ще обърне внимание на играчите да не си изкарват лесни картони, които могат да доведат до наказания в следващите кръгове, Аутуори заяви, че не може да ги спре да извършват нарушения в ситуации, които го налагат.

Бразилецът похвали и дебютиралия Антон Недялков, но добави, че бранителят се нуждае от повече мачове, за да си върне самочувствието, след като доста време беше контузен.

Аутуори подчерта, че в Лудогорец разполагат с достатъчно информация за следващия съперник на тима в турнира. Това е унгарският Видеотон. Тази вечер унгарците елиминираха Дюделанж от Люксембург с общ резултат 3:2, а на двубоя в Будапеща в ролята на разузнавач присъства Антони Здравков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ