Няма да има оставка, а уволнение! Роси се сбогува с дебелата си неустойка! Вижте заради колко пари Русев не изрита италианеца досега

Левски Вадуц (14)

Делио Роси може и да не иска да подаде оставка, но отпадането от Вадуц в първия кръг на Лига Европа на практика отвори вратата към уволнението му. До тази вечер дебела неустойка спираше Спас Русев да го изрита, но срамът срещу тима от Лихтенщайн активира  клауза в контракта, която позволява клубът да освободи треньора почти без да му плаща обезщетение.

ФЕНОМЕНАЛЕН ПОЗОР НА “ГЕРЕНА”! ЛЕВСКИ ЕЛИМИНИРАН ОТ ОТБОР ОТ ВТОРА ДИВИЗИЯ, “СИНЯ” БЪЛГАРИЯ ПОИСКА ОСТАВКАТА НА РОСИ!

Ако от „Герена“ бяха решили да изритат Роси след загубения финал за Купата, то треньорът е трябвало да получи 400 000 евро! Това е неустойката записана в договора между него и Левски, но тя вече не е пречка и уволнението се пече.

Роси отказа да напусне минути след резила! Фенове го атакуват по телевизията, той: Извинявайте, но няма срам и оставка!

До следващия мач на Левски има едва 3 дни. В събота „сините“ излизат срещу Ботев Пд в „Коматево“ в първия кръг от новия сезон в Първа лига и затова раздялата с Роси може да бъде обявена още утре. Ако Спас Русев реши да пожали треньора и този път, което на този етап изглежда малко вероятно, но все пак възможно, имайки предвид досегашните изказвания на собственика на вековния клуб, напрежението ще ескалира още повече и не е ясно до какво ще доведе разочарованието на феновете, освен до тотален бойкот на мачовете на тима и минимална посещаемост на стадиона.

Блокада на “Георги Аспарухов”! Фенове обсадиха стадиона, стотици полицаи пазят “сините” и Роси от линч!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ