Спасил Стойчо от загуба ще свири на ЦСКА в Рига! Вижте само каква дузпа даде (ВИДЕО)

1

Официалният сайт на УЕФА обяви съдийските назначения за мачовете-реванши от Лига Европа в четвъртък. Двубоят в Латвия между Рига и ЦСКА е поверен на казахстанеца Фуркат Атажанов, за когото това ще е едва втора среща на евросцената. Дебютът му е бил миналата година на 6 юли, когато дава 4 жълти картона при победата на ХИК (Хелзинки) над Кона’с Куей с 3:0 във Финландия.

31-годишният Атажанов притежава  опит в мачовете от квалификациионните кръгове на Европейски първенства за юноши и младежи. На гарнитури до 17 години той е ръководил три срещи, а на такива до 21 години – два мача. В елита на Казахстан е свирил общо 27 двубоя, като в последния предизвиква сериозни спорове между специалистите. Атажанов дава дузпа в 94-та минута за Кайсар на Стойчо Младенов, която е реализирана и така тимът на бившия треньор на ЦСКА се спасява от домакинска загуба от Тобол.

Асистент съдии на Рига – ЦСКА ще бъдат Евгени Белски и Айдин Тасабаев, а четвърти рефер ще е Арман Исмуратов. Цялата бригада е от Казахстан.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ