Етър с нов трансферен удар! Болярите представиха голмайстор на Пирин

1531816497bojoj

Етър нанесе трансферен удар преди самото начало на първенството, като привлече един от голмайсторите на Пирин (Благоевград) Флорент Боджадж. Британският футболист с косовски произход подписа днес двегодишен договор с „виолетовите“ и на него се разчита още повече да засили головата мощ заедно с другото ново попълнение Жилсон Варела, информират великотърновци на сайта си.

Боджадж снощи направи първа тренировка с етърци, а днес премина медицински прегледи, след което подписа с великотърновския клуб. През пролетта той игра за Пирин (Благоевград), като в изиграните 11 мача вкара 5 гола и се запомни с добрата си игра с глава.

Фло Боджадж е само на 22 години, роден е на 13 април 1996 г. в Косово, но от едногодишен живее със семейстовото си в Лондон и играе на Острова. Висок е 183 см и тежи 82 кг. Няколко сезона е в Хъдърсфийлд (Англия), който сега влезе във Висшата лига, като дебютира едва 18-годишен и има 8 мача с 1 гол и 1 асистенция в Чемпиъншип, но е преотстъпван в Килмарнък и Нюпорт Каунти, а преди Пирин за последно е играл в Уелинг.

Преди да подпише с Етър, е поддържал през лятото активно формата си в Англия. Фло Боджадж днес ще бъде картотекиран от великотърновския клуб в БФС и през новия сезон ще носи екипа с № 88.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ