Крило на ЦСКА пред завръщане в родината си! Ето кой отбор иска футболиста

ЦСКА - Сиренс, Енрике Рафаел

Втородивизионният бразилски Парана се е прицелил в крилото на ЦСКА Енрике Рафаел. „Синьо-червените“ са в дъното на Серия Б, като са на 18-а позиция от 20 тима, на 3 точки от спасителната линия седем кръга преди края.

Енрике вече е носил екипа на Парана и обстановката на стадион „Вила Капанема“ му е позната, като през сезони 2015 и 2016 изиграва общо 44 мача и бележи 5 гола за отбора от град Куритиба.

Между тези две кампании, през първото полугодие на 2016-а, успява да запише мачове още за Атлетико Минейро и Баия. Интерес към Енрике проявяват още два клуба, като единият от тях също е бразилски.

Крилото премина на „Армията“ през лятото на 2017-а, като за тези 3,5 години има общо 82 срещи и 6 попадения, но две тежки контузии в ключицата и коляното го извадиха за дълго извън игра и той така и не успя да се утвърди като титуляр. Договорът на бразилеца изтича през следващото лято.

„Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ