„Златната“ Цвети Найденова призна: Сама съм!

222

Най-сексапилната гимнастичка от ансамбъла, спечелил бронзов медал на олимпийските игри в Рио – Цветелина Найденова, е без гадже! Това призна самата тя и така потвърди слуховете, че е разделена със скандалния рапър Марсел Величков – Марсо. Цвети направи това в популярния в последните дни чат с фенове и приятели в „Инстаграм“, в който се задават различни въпроси и се отговаря искрено.

Още първото питане беше удар в „десетката“. „Имаш ли си гадже?“, попитаха я, а отговорът бе категоричен: „Не“. По-късно Цвети даде и малко повече подробности за раздялата си с Марсо. „Така е по-добре“, обясни тя.

Двамата бяха заедно няколко години въпреки неодобрението на хората около Цвети. Причината за него е скандалният имидж на рапъра. Той не спира да реди нецензурни рими в парчетата си. В много от клиповете към тях Марсел опипва различни момичета, като видеата все по-често се приближават до чисто порно.

Каква е причината за раздялата им с Цвети не е ясно, но след нея Величков е станал още по-брутален. Той качва в социалните медии клипчета със свои приятели, в които компанията сипе различни гадости на тема секс и жени. Найденова от своя страна изглежда далеч по-спокойна и уравновесена без рапъра до себе си. Тя се е посветила на треньорската дейност – помощник е в националния ансамбъл девойки. Успява да намери време и за почивка, като отскача до морето в компанията на приятелки.

По време на чата Найденова потвърди и новината на „България Днес“ от преди няколко месеца, че се е сдобрила с Цвети Стоянова. Двете отново са си близки и са преодолели различията, които имаха.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ