Проблеми за бивш футболист на Спартак (Варна) в Германия, лечението му прекъснато

1

Лечението на юношата на Левски и бивш футболист на Спартак (Варна), Шумен и Несебър Дарин Тодоров в Германия е прекъснато. Това съобщи пред Блиц майка му Даниела от Магдебург, където двамата са вече повече от две години.

Както е известно, Дарко години наред се бори отново да се върне към нормалния начин на живот след тежката катастрофа, която претърпя през 2010-а.

В Германия обаче възникна проблем, който налага прекъсването на лечението. „Стана много трудно и се налага отново да молим за помощ. Необходими са още 2040 евро, за да продължим. В момента лечението е спряно, очаква се да го подновим от 1 август“, сподели разтревожената майка на Дарин Тодоров.

„Досега се справяхме някак си, но се наложи отново да се обърнем към хората и да потърсим съдействие, за да продължим. Дарко е добре засега, нещата се случват, но изключително бавно. Той изпраща поздрави на всички и благодари за помощта“, добави Даниела, която съчетава две работи в Германия, а с повечето от изкараните финансови средства плаща квартирата, в която живеят.

Дарителската сметка на Дарин Тодоров:
Титуляр: Дарин Валериев Тодоров
УниКредит Булбанк
IBAN в лева – BG31UNCR70001519456109 – BIC: UNCRBGSF
IBAN в евро – BG74UNCR70001519456111 – BIC: UNCRBGSF

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ