Контузия вади Ивет Лалова за важно състезание

01jpg

Най-добрата българска спринтьорка в последните години Ивет Лалова-Колио ще пропусне Балканиадата по лека атлетика за мъже и жени в Стара Загора в петък и събота. 34-годишната атлетка съобщи неприятната вест в официалната си страница във “Фейсбук”. Причина за решението й е мускулно разтежение. Тя е решила да не рискува, тъй като най-важно е участието й на Европейското първенство в Берлин през август. Ивет е сребърна медалистка на 100 и 200 м от предишния еврошампионат в Амстердам преди две годии.

“Здравейте приятели,
Леко мускулно разтежение промени изцяло моите планове и възпрепятства участието ми на Балканиадата в Стара Загора. Правя всичко възможно, за да съм отново на 100% за Европейското първенство в Берлин, което е най-голямата цел за сезона. С нетърпение очаквах да бягам отново пред родна публика и да се видя с много от вас на стадион Берое, където имам прекрасни спомени. Благодаря за вашата подкрепа и желая от сърце успех на целия отбор”, написа Ивет в страницата си във “Фейсбук”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ