Берое постави рекорд по продажби! Инвестира парите в аржентинска звезда

александър томаш

Треньорът на Берое Александър Томаш намекна че до седмица се очаква изненада на стадиона под Аязмото. Клубът е в преговори с футболист от Аржентина, който играе като халф.

Междувременно стана ясно, че Берое ще продаде ганайският халф Карлос Охене в Саудитска Арабия до часове. Новият отбор на Охене се казва Оход Медина. Двата клуба вече водят интензивни преговори за цената на африканеца. Тя няма да е по малко от 200 000 евро, защото Охене е обвързан с договор за още 2 години със старозагорския клуб. Карлос Охене беше привлечен на стадиона под Аязмото преди два сезона от тогавашния треньор Александър Димитров и успя да се превърне в основна фитура.

Ако сделката с Охене се осъществи, Берое ще поста ви своеобразен рекорд по изходящи трансфери, които ще станат общо три, а сумата която ще постъпи в касата на старозагорския клуб ще е около 300 000 евро. Преди Охене ръководството на Берое продаде португалецът Педро Еуженио на Алтай (Измир) и сърбинът Марко Адамович на АЕЛ (Лимасол).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ