Новият таран на ЦСКА дебютира срещу Локо (Пд)! Ето с какво таранът впечатли Ел Маестро

d72daf02e9fe60633399ffd184b62383.image.960x720

Шестото лятно попълнение на ЦСКА Maypидec Poкe Жуниор (24 г.) ще направи дебют в първия шампионатен кръг срещу Локо Пд. Двубоят с пловдивчани ще е на 22 юли (неделя) от 20:45 часа на „Армията“. На този етап не е ясно дали Maypидec ще може да стартира. Физически той е в добра форма, но му липсва игрова практика, тъй като не е участвал в контрола за досегашния си тим Беленензес.

Португалците изобщо не са играли спаринг преди продажбата на Жуниор в ЦСКА, но нападателят е тренирал десетина дни с отбора. Бразилският таран в момента се готви на пълни обороти с армейците, като е впечатлил щаба с физическите си показатели. Телосложението на нападателя е впечатляващо, като той е висок 189 см и тежи 86 кг, но в Португалия пишат, че действията му далеч не са тромави. Една от най-добрите страни на Maypидec е във въздушните дуели, а разполага и със силен завършващ удар за разлика от Каранга, който изключително рядко отправяше изстрели извън наказателното поле. Новопривлеченият на „Армията“ е със силен ляв крак, а доста от головете му са с глава.

Мауридес няма как да бъде картотекиран за реванша с Рига, тъй като клубовете нямат право да регистрират нови футболисти между две срещи от един кръг. Единствената опция е да се прави промяна в групата. Ако ЦСКА се справи с латвийците, то бразилецът ще е на линия за следващата фаза, където съперник ще е Адмира Вакер. Двубоите с австрийците по програма са на 26 юли в София и на 2 август.

Извън 18-те за старта с Рига на „Армията” останаха Десподов и Дюлгеров, така че сега се очаква първия да влезе в списъка. На пейката в първия двубой с латвийците бяха Стипица, Лясков, Гълъбов, Перейра, Бикел, Джеси и Тонислав Йорданов. Десподов вероятно ще замести младия ляв бек Лясков. Нещо повече – очаква се Кирил да е титуляр в Рига. Той вече е доста по-добре, след като получи лека травма в коляното, и тренира на сто процента. Футболистите на ЦСКА подновиха занимания вчера сутринта след двудневна почивка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ