Момичетата от националния отбор покоряват върхове

баскетбол-момичета до 16 години покоряват върхове

Истински върхове покоряват момичетата от националния отбор по баскетбол до 16-годишна възраст. Избраничките на Лъчезар Коцев се готвят вече втора седмица в Чепеларе.

Дори когато не се занимават упорито с баскетболни тренировки, те почиват активно в планинското градче. В почивния си от баскетбол ден националите показаха желанието си да покоряват върхове, като този път го направиха буквално, като изкачиха връх Снежанка и на 2082 м развяха българския флаг.

От 22 юли подготовката  им ще продължи в Панагюрище, където ще изиграят две контролни срещи с националния отбор за девойки до 18 годишна възраст.  След това предстоят контроли с връстничките им от Румъния в Букурещ.

Момичетата ще се борят за добро представяне в Подгорица от 16 до 25 август. Нашите започват срещу Словения, почиват на 17 август, на 18 август българките ще играят с Португалия, а 19 август е почивен ден на първенството. На 20-ти момичетата на Лъчезар Коцев ще се сборят със Словакия, а ден по-късно груповата фаза приключва с мач с Естония.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ