Юношите на Ботев Пд заминаха за Швеция за най-големия юношески турнир в света

Ботев Пд - набор 2004 за турнира в Швеция

Юношите на Ботев от набор 2004 заминават в неделя (15.07) за Швеция, където ще вземат участие в международния турнир Gothia Cup. Надпреварата ще се проведе от 15 до 21 юли в Гьотеборг.

През тази година участие в турнира ще вземат 1700 отбора от 80 държави. Това прави Gothia Cup най-големия юношески турнир в целия свят, като за една седмица на терените в шведския град ще се изиграят над 4500 мача.

„Жълто-черните“ заслужиха правото си да са част от най-мащабния турнир в света, след като спечелиха провелия се през май в Сопот турнир SKF Meet The World. Тогава на финала, водените от Андрей Андреев „канарчета“, се наложиха с 2:0 над Черно море.

Ботевистите от набор 2004 през новия сезон ще бъдат водени от Георги Онов, а на Gothia Cup попаднаха в група №21. В нея пловдивчани са с три шведски тима – Gunnilse IS, Knivsta IK 2 и Värnamo Södra FF, както и Hong Kong FC от Хонг Конг.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ