Агент предлага нигерийски защитник на ЦСКА! Акрапович иска подсилване на отбраната

бруно акрапович

С преминаването на Бруно Акрапович в ЦСКА са се активирали и доста от неговите контакти в средите на мениджърите, които са му предлагали футболисти през годините. По тази ли-около кандидатите за ЦСКА е завърта едно познато име.

Става дума за бившия национал на Нигерия Стивън Езе, който до преди година бе част от Локо (Пд) и имаше основна заслуга за спечелването на Купата на България през 2019 година. Агентът на играча д-р Ожоре Ока поддържа контакт с Акрапович и лансира клиента си, който изключително много уважава специалиста.

След неуспешен престой в казахстанския Тобол 26-годишният здравеняк подписа през септември с индийския Жамшедпур. Първенството в милиардната държава трябва да започне през следващия уикенд, но за Езе очевидно няма да е проблем да прекрати отношенията и да потърси по-сериозно предизвикателство.

Интересното е, че той бе усилено спряган за ЦСКА преди година, но тогава мениджърът му пожела да го заведе в друга държава. Това може да се окаже пречка пред евентуален трансфер сега. При всички случаи обаче Акрапович ще търси подсилване на отбраната, а той държи да има в съставите си високи и физически мощни момчета.

„Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ