Спортната асоциация на МВР стартира с две победи на държавното по плажен футбол

DSC04498

Отборът на Спортната асоциация на МВР записа две победи в отложените си срещи от държавното първенство по плажен футбол като гост на двата бургаски отбора Локомотив и Свети Никола.
В първия си двубой „полицаите“ надиграха Локо с 8:3. „Железничарите“ поведоха с попадение на дългогодишния футболист от родната „А“ група Костадин Джамбазов, но столичани отвърнаха с два гола на Цветелин Недев и Мартин Несторов. Локо отново изравни чрез Нино Лечев. До края на първата третина двата тима си размениха по още един гол – СА-МВР поведе чрез Костадин Меразчийски, а Тодор Бачев веднага направи 3:3. Оттук до края на двубоя домакините не успяха да стигнат до ново попадение, а „полицаите“ вкараха цели пет, като по два пъти точни бяха Цветелин Недев и Костадин Меразчийски, а веднъж се разписа Павел Павлов. Костадин Георгиев от Локото получи червен картон малко преди края на срещата.
Във втория си мач полицейският тим стигна много по-трудно до успеха, надигравайки Свети Никола с 6:5. Двубоят бе доста оспорван като домакините поведоха с 2:0 през първата третина след точни удари на Трендафил Момчилов и Стоян Ненов. СА-МВР намали чрез Костадин Меразчийски в средата на втората част, но Димитър Петров направи 3:1. „Полицаите“ отново се приближиха на един гол от съперника, след като се разписа Костадин Меразчийски. Стоян Ненов покачи на 4:2 , а до края на вторите 12 минути Цветелин Недев и Павел Павлов изравниха за столичния тим. В 56-ата секунда Станко Йовчев отново изведе бургазлии напред, но гостите успяха да обърнат с две попадения в 30-ата мин., дело на Костадин Меразчийски.
Така след първия етап на държавното три отбора са с по два успеха – ФК Русе, СА-МВР и Вила марк Екомет от София. Следват Свети Никола и МФК Спартак (Вн) с по една победа, а без успех все още са ВВМУ „Н.Й. Вапцаров“ от Варна и Локомотив. Единствено бургаските отбори са играли по три срещи досега, а останалите – по две.
Следващият етап на държавното по бийч сокър, ще се проведе на 21 и 22 юли в София, а третият – на 25 и 26 август в Русе. Припомняме, че четирите отбора , които са най-напред в класирането, ще участват на Суперфиналите във Варна, където ще определят новия шампион на България. Всички двубои ще се излъчат в ефира на B1B Action.

Програмата:
София
21 юли
17:00 – Вила Марк Екомед – ФК Русе
18:00 – ФК Свети Никола – ВВМУ Н.Вапцаров
19:00 – ФК Локомотив Бургас – МФК Спартак
СА МВР – почива

22 юли
10:00 – ФК Локомотив Бургас – ВВМУ Н.Вапцаров
11:00 – ФК Свети Никола – МФК Спартак
12:00 – СА МВР – ФК Русе
Вила Марк Екомед – почива

Русе
25 август
17:00 – ФК Русе – ФК Локомотив Бургас
18:00 – СА МВР – МФК Спартак
19:00 – Вила Марк Екомед – ВВМУ Н.Вапцаров
ФК Свети Никола – почива

26 август
10:00 – ФК Русе – ФК Свети Никола
11:00 – СА МВР – ВВМУ Н.Вапцаров
12:00 – Вила Марк Екомед – МФК Спартак
ФК Локомотив Бургас – почива

*Комисията по плажен футбол към БФС си запазва правото на промени


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ