Втори български таекуондист начело в световната класация

0000sdmb

Даниел Ладжев е вторият българин, който оглавява световната ранглиста в категория кадети до 45кг. Дани изпреварва 613 таекуодиста от планетата и вече е номер едно.

Ладжев е една от младите надежди на родното олимпийско таекуондо. Той има множество победи от международни турнири, а вицеевропейската титла от изминалото Мултиевропейско първенство, което се проведе преди месец в Пловдив, му заслужи първото място в световната ранглиста.

Той стана Европейски шампион при кадетите в началото на тази година в Букурещ и даде сериозна заявка за възможностите си и определено се откроява с успехите си.

Даниел Ладжев и Александър Джорджев, който също оглавява ранглистата в кат. до 59кг. са едни от титулярите на българския национален отбор.

С водещите позиции на двете млади надежди на българското таекуондо в ранглистата при кадетите показва, че родното олимпийско таекуондо с неоспорими позиции на световно ниво.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ