Капитанът на Локо Пд даде обещание на феновете и обяви скромно: Не мисля, че ще бъда звездата на отбора!

Локо Пд-ЦСКА1948-11

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен сподели впечатленията си преди началото на новия сезон в Първа лига. Асеновградският Гарей Бейл се завърна в родния си клуб, след като договорът му с Дунав изтече.

“Мисля, че сме готови. Беше доста тежка подготовка. Изкарахме близо 20 дни. Малко сме уморени, но след почивката нещата ще се оправят. Чувствам се прекрасно. Вкъщи е най-добре. Хората ме обичат, както и аз тях. Готов съм да дам всичко от себе си, за да може отборът да върви”, започна Карагарен

“Не мисля, че ще бъда звездата на отбора. Целият отбор трябва да се подкрепяме и да си помагаме взаимно. Най-важен е Локомотив и мисля, че нещата ще се получат. Акрапович е доста добър треньор. Играл е в големи отбори и има големи изисквания, което е нормално. Готови сме да спазваме това, което иска от нас. Готов съм да дам всичко от себе си, за да може феновете да са щастливи. Просто искам да подкрепят отбора”, каза още Бирсент.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ