Топузаков показа, че още го може! Треньорът на Арда се включи в тренировката на отбора (Видео)

1531561336arda-training-1170x650

Последната контрола преди днешната проверка на Арда с Кариана (Ерден), премина в избистрянето на различни тактически положения. Футболистите на Елин Топузаков изпълняваха стриктно както неговите, така и указанията на останалите помощници от щаба. Играчите бяха разделени на няколко група, а лично Топузаков се зае със защитниците. Бившият бранител на Левски, дори се включи в част от упражненията, за да покаже кое как трябва да се прави, пишат от Арда на сайта си.

Все още на облекчен режим, но под ръководството на кондиционния треньор, се подготвя вратарят Иван Караджов. Новото попълнение Венцислав Христов пропусна заниманието, тъй като има разтежение на прасеца и не е с отбора. След прегледите, които е минал, се оказа, че ще трябва да се лекува около две седмици. Веселин Марчев ще пропусне днешната контрола, тъй като има проблем с кръста.

За разведряване на обстановката, тренировката завърши с различни състезания за изпълнение на пряк свободен удар, кой ще уцели напречната греда на вратата и вкарване на гол на малка врата от далечно разстояние.

Днес от 18.30ч. на комплекс „Евима“ в гр. Банско е контролата с Кариана. До този момент Арда изигра три срещи – равенство с Ботев (Враца) 1:1, загуба от Поморие с 1:2 и победа над ФК Македония Гьорче Петров с 1:0.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ