Даниел Димов: Конкуренцията в центъра на защитата ще е много голяма

01

Вторият капитан на Черно море Даниел Димов е почти възстановен от контузията, която го мъчеше. Той обърна глезен на последната тренировка от подготовката в Банско. „Вече тренирам, дори нормално. Преди това имах спазъм на бедрен мускул от задната страна. И двете контузии обаче не са сериозни“, коментира Димов пред „Дарик“.
Той изрази надежди, че новите футболисти на тима ще се впишат добре в отбора. „Жоржиньо е доста раздвижен, техничен, нестандартен, не е типичния таран. Мисля, че ще се впише много добре в нашия отбор. Много е важно за българския футбол да има по-бързи играчи“, обясни той.
Димов изкара последния сезон като централен защитник, но сега е на мнение, че конкуренцията е огромна. „Не ми се играе като опорен халф. Вътрешно си мисля, че съм по-добре като централен защитник. Подсказват ми го годинките. В момента имаме доста футболисти на този пост, и то не само като бройка, ами и като качества. Така че ще е доста трудно при мен. Работим всеки ден – който заслужава, той ще играе“, заяви Даниел.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ