Мартин Костадинов от Черно море се чувства най-добре като ляв защитник

01f

Футболистът на Черно море Мартин Костадинов продължава да се възстановява от контузия. Той има наченки на „футболна болест“, но се надява да успее да се възстанови до десетина дни и да се появи в игра още в третия или четвъртия кръг. Младият играч пропусна почти всички контроли от лятната подготовка, като прекара на терена само едно полувреме.
„Първо имах спазъм на корема, който тръгна надолу. Дано да успея да се възстановя до 10 дни. Играх само едно полувреме срещу арменците, и от там се влоши още повече“, каза Мартин пред „Дарик“.
Той призна, че новите футболисти се вписват отлично в обстановката на тима и се надява да помогнат в постигането на целите. Талантът, който бе ползван в последните сезони като ляв и десен бранител или крило, разкри коя е любимата му позиция. „В контролата играх като ляв защитник, надявам се, че и през сезона ще бъда на тази позиция. Там се чувствам най-добре, имам над 30 мача на този пост и съм свикнал“, заяви Костадинов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ