Българско момиче е на корта до Рафаел Надал и Новак Джокович

02

Полуфиналната среща от тенис турнира „Уимбълдън“ между двама от най-големите играчи Рафаел Надал и Новак Джокович, бе прекратена в 1 ч. българско време тази нощ, а днес в 15 ч. продължава. Централният корт бе препълнен снощи, а на самата трева освен двете легенди, които трябва да определят единия финалист, бе и едно момиче от Добрич, пише Centersport.org.

Това е Макси Вичева, която за поредна година е част от съдийския състав на аристократичния турнир. Макси е в екипа на лайнсмените и следи за топките по линията. Като състезател тя достигна до първите 10 при девойките у нас, след което заедно със своето семейство се измести да живее и учи във Великобритания. Днес Макси е сред едни от най-изявените и точни рефери в тениса. Тя беше и лайнсмен на корта по време на мача на Григор Димитров при тазгодишното му участие. Съдията на стола на полуфиналната среща Надал – Джокович е от Аржентина.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ