Драми и скандали във Вадуц! Съперникът на Левски изгони най-добрия си футболист, друг с тежка контузия след сензацията срещу „сините“

Левски вадуц буш

ъперникът на Левски в Лига Европа – Вадуц, изгони най-голямата звезда в състава си. Това е нападателят Марко Девич, който може да се похвали с това, че е играл на финал в Лига Европа преди години.

Украинският таран с хърватски корени не започна подготовка с отбора през лятото, не беше на линия и за първия мач със „сините“ в сряда. Той имаше разногласия с ръководството и в крайна сметка двете страни се договориха за раздяла по взаимно съгласие.

Другата лоша новина за лихтенщайнския клуб е свързана с централния защитник Томислав Пулич. Той се контузи в петъчното занимание и скъса менискус. Бранителят веднага се подложи на операция, която е минала успешно. Но няма да е на линия поне два месеца.

Иначе Вадуц подписа с 14-и нов играч това лято. Това е швейцарският младежки национал Садък Вития, който се подвизава като краен бранител. Той идва под наем от Грасхопърс и подписа за един сезон, като ще е на разположение за реванша срещу Левски


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ