Левски без трима титуляри в реванша срещу Вадуц! Контузен отдавна най-после се завръща

левски вадуц иван горанов

Опорният полузащитник на Левски Хали Тиам няма да играе и в реванша срещу Вадуц, съобщи „Дарик радио“. Той получи мускулен проблем при един шут преди мача с тима от Лихтенщайн и пропусна срещата в последния възможен момент.

24-годишният сенегалец се явява изключително важен футболист за „сините“, а неговата липса ще принуди Делио Роси отново да заложи на триото Гомес, Белмонт и Мариани в средата на терена. Последният напусна принудително първия мач, но ставаше дума за крамп, който не е сериозен.

Със сигурност извън сметките ще бъдат трайно контузените Фелипе Нашименто и Паулиньо, които, при добро стечение на обстоятелствата, ще бъдат на линия за първия шампионатен мач срещу Ботев Пловдив.

Единственият, който се завръща е Ривалдиньо. Твърде възможно е той да попадне в групата за мача с Вадуц, но по-скоро ще остане резерва за сметка на Серджиу Буш.

В същото време в София пристигна и Холмар Ейолфсон. Националът на Исландия се прибра след участието на страната си на Световното първенство в Русия и тепърва ще трябва да проведе подготовка. Делио Роси заяви преди седмица, че ще мине поне месец преди Холмар да може да вземе участие в мач на „сините“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ