ЦСКА почна да харчи парите от Каранга! Вижте колко платиха „червените“ за новия си централен нападател

1

ЦСКА и Хенан Дзиение не обявиха официално трансферната сума по преминаването на Фернандо Каранга в китайския клуб, но тя е около 4 милиона долара, които „червените“ вече започнаха да харчат по предназначение – за намирането на заместник на бразилския си голаджия. Вчера контракта си на „Българска армия“ парафарира Мауридес Роке Жуниор, който изгледа и успеха на новия си отбор над Рига. „Армейците“ не разкриха колко са платили за нападателя, но различни медии в Португалия пишат, че ЦСКА е броил 1 милион евро за вече бившият таран на Беленензеш! Смяташе се, че „червените“ ще успеят да го вземат за половината на тази сума, но явно фактът, че договорът на Мауридес с португалците бе до 2020 г. е наложил по-сериозно развързване на кесията.

Новият таран вече направи първата си тренировка под ръководството на Нестор Ел Маестро, като разкри и, че е повече от впечатлен от атмосферата, която феновете на отбора са създали в снощния мач от Лига Eвропа.

„Вчера изживях нещо невероятно. Не ми се беше случвало досега в живота, но през целия мач бях настръхнал от емоцията, настроението, любовта, която усещах от феновете към отбора си. Това ме зареди изключително много и съм безкрайно мотивиран да дам всичко от себе си. Вярвам, че ще отстраним Рига и ще мога да играя в следващия кръг, защото нямам търпение да се раздавам максимално за отбора и да радвам привържениците“, каза Мауридес пред клубния сайт на ЦСКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ