Симон-Антони Иванов изпусна два мачбола на двойки и отпадна от Уимбълдън

01f

Симон-Антони Иванов и партньорът му Титоан Дроке бяха на косъм от класиране за четвъртфиналите на Уимбълдън, но напускат надпреварата след два пропуснати мачбола. Янки Ерел и Ото Виртанен отстраниха двойката, в която участваше българина, с 3-6 7-6(6) 6-4, пише „Тенис Кафе“.

Първата част бе решена от един единствен ранен пробив , тъй като в останалите геймове и двата отбора сервираха умело. Българинът и Дроке поведоха с 6-3.

Иванов и паръньрът му повеждах на два пъти с брейк във втората част, като имаха възможност да поведат дори с два при 4-2, но в крайна сметка се стигна до тайбрек. И той се развиваше добре за нашата надежда, като той и френският му съотборник поведоха с минипробив и имаха два поредни мачбола при 6-4. За жалост обаче при първия загубиха подаването си, а по-късно още един път не успяха да спечелят на собствен начален удар и отстъпиха с 6-7(6).

Загубиха още първия си сервис гейм в третия сет, а впоследствие пропуснаха два шанса да изравнят за 1-1. Имаха още един шанс да се завърнат в играта, но не се възползваха и двубоят приключи при 6-4 6-7(6) 4-6.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ