„Син“ капитан се съблече сам след резила, Яблонски скочи на трагичния Буш (ВИДЕО)

1

Загубата на Левски от Вадуц в Лихтенщайн вчера бе изгледана от няколкостотин „сини“ фенове. След поражението с 0:1, което превръща победата  с 2 или повече гола разлика на реванша в задължителна, единствените, които посмяха да отидат до привържениците и да разговарят с тях бяха двамата капитани Божидар Митрев и Иван Горанов и младия Илия Димитров. Митрев и Горанов изслушаха виновно критиките, докато нападателят бе поздравен за себераздаването, което показа след появяването си от резервната скамейка. Горанов пък съблече фланелката си и я подаде на фен през оградата.

На видеото, публикувано от Sportal.bg, ясно се виждат и още две неща – как сърбинът Милош Цветкович аплодира публиката в синьо от разстояние и как Давид Яблонски приканва Серджиу Буш, който е с наложено с лед коляно, да поздрави агитката. Румънецът обаче отказва и това предизвиква гнева на чешкия гигант, който започва ядосано да ръкомаха.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ