Мъри Стоилов успокоява „синя“ България след резила: Левски продължава в Европа с лекота! За Русев и Роси …

1

Станимир Стоилов е от хората, които са си извоювали правото да говорят за случващото се в Левски. Доказано най-успешният треньор в съвременната история на „сините“, в момента национален селекционер на Казахстан, даде кратко мнение пред topsport.bg след вчерашното поражение на столичани от Вадуц с 0:1.

„Няма място и нужда от паника в Левски. Случва се да загубиш, по-важен е начинът, по който го правиш. Нямам никакво съмнение, че Левски ще преодолее с лекота този съперник. Вадуц е много под нивото на нашия отбор, което ще си проличи на реванша. Ще видите, че Левски ще продължи напред в Лига Европа“, коментира Стоилов.

„Публиката на Левски отдавна е доказала, че нищо не може да я пречупи. Любовта на феновете към отбора е безрезервна, никакъв резултат не може да я пречупи. За начина, по който се управлява клубът, както и за отговорността на спортно-техническото ръководството към отбора, отдавна съм си казал мнението, така че нямам какво повече да добавя по темата“, добави още Мъри.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ