Покрай наглите си думи след мача, Делио Роси и запали фитила на бомба! Разкри кой му води играчи

7 Dni Sport12.07.2018
делио роси

Треньорът на Левски Делио Роси не бе доволен от играта на тима, но заяви, че не го е срам от загубата. Подобна наглост не си е позволявал нито един предводител на български отбор в турнирите.

„Това бе мач, в който се наложи да правим промени още преди да започне. Със сигурност нито една загуба не е приятна. За срам не бих казал. Ние имахме възможност да се върнем в този мач. Така че за срам не бих говорил. Можехме да изравним, но не успяхме. Във футбола това се случва и понякога се губи даден двубой. През първото полувреме не играхме добре нито в нападение, нито в защита. През втората част имахме възможности, но съперникът се затвори много добре. Стигнахме и до няколко мелета след статични положения. Спокойно можехме да изравним, но не успяхме да го направим. Не липсваше само Паулиньо. Някои млади момчета играха за първи път в такъв двубой. Не мисля, че след 5 дни Паулиньо ще може да ни помогне. Мачът ще бъде решен от тези, които излязат на терена. Не съм говорил с доктора, за да разбера как са Тиам и Мариани. За Мариани засега няма нищо тревожно, но нищо не се знае“, сподели Роси.

„Какво трябва да направим в реванша? Да играем като отбор! В някои моменти в този мач не действахме като такъв. Веднага след подготовката има и липса на свежест. Но през първата част нямахме полезни действия. В тази среща се видя, че младите все още не са готови. При тях нещата са на приливи и отливи. Не трябва да се разчита, че те ще решават мачовете. Феновете имат право да дават оценки на играчите, но този, който взима решения, е наставникът, който ги тренира, и ръководството на клуба. Антонио Вутов? Не се постигна споразумение от финансова гледна точка между него и клуба. Дали съм го искал в отбора? Футболистите, които са тук, са взети от Левски, а не от треньора. Приемете го. Иначе трябва да си играем на добрите и лошите. За срам не можем да говорим. Срамно е да се открадне, а не да се загуби. Но всеки може да си мисли, каквото иска“, завърши мистериозно Роси, намеквайки, че няма нищо общо със селекцията, която е дело на неговия приятел Спас Русев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ