Ето това е по-срамно и от поведението на Левски на терена във Вадуц! Клубът е заплашен с…

7 Dni Sport12.07.2018
вадуц2

Левски може да отнесе солидна глоба заради поведението на част от феновете си. Делегатът на мача е заплашил Левски на полувремето, че мачът може да бъде прекратен. Причина за това са станали няколко расистки скандирания от агитката на българите през първи те 45 минути на стадион „Райнпарк“.

Ръководни фактори от клуба домакин са се оплакали на делегата на срещата, който се е свързал с представители на сините и ги е предупредил, че може да се стигне до прекратяване. Именно поради това от пресслужбата на Левски са говорили лично с хора от агитката, а преди старта на втората част бе прочетено и съобщение от диктора на стадиона.

„Уважаеми привърженици на Левски, умоляваме ви да се въздържате от обиди на расистка основа към играчите на съперника. В противен случай срещата може да бъде прекратена.“

Левски вече на няколко пъти е глобяван от УЕФА за расизъм, миналия сезон мачът с Хайдук от евротурнирите се игра при закрити врати.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ