Избягал от Локомотив Пд с шокиращ трансфер! Футболистът ще играе за аматьори

Локо Пд - Ангел Грънчов и Молдованов

Бившият футболист на ЦСКА и Локомотив Пловдив Ангел Грънчов ще играе в Миньор Перник, съобщиха от третодивизионния клуб. 25-годишният бранител вече дебютира с „жълто-черния“ екип в първата контрола за сезона срещу Локо Пловдив, като се появи в игра в средата на втората част. Той е шестият нов футболист, на който Николай Тодоров – Кайзера разчита за промоция в професионалния футбол.

7DniSport.bg припомня, че през 2015 година Ангел Грънчов избята от Локомотив Пловдив заради дължими заплати и премина в Славия. Преди месеци се откри шанс да се завърне на „Лаута“, но Бруно Акрапович се отказа от привличането му.

Пернишкият Миньор ще бъде подсилен за новото първенство още от вратаря Станислав Димитров, нападателите Тодор Чаворски и Александър Манолов, халфа Иво Иванов и бранителя Мартин Василев.

Петима юноши – Иван Александров, Светлин Крумов, Кристиян Пламенов, Антоан Руменов и Александър Асенов също тренират с „жълто-черния“ тим.

Ако бъдат одобрени от Кайзера те ще заминат с отбора на десетдневен лагер от 18 юли в Ковачевци.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ