Голямата надежда на ЦСКА: Искам да подпиша с най-великия клуб, а след това да радвам Сектор Г

7 Dni Sport28.04.2020
12

Офанзивният халф Даниел Иванов (р. 22 февруари 2002 г.) е един от най-обещаващите таланти в школата на ЦСКА. Той е роден във Враца, но започва спортния си път в Черно море, след което преминава в Ботев под Околчица.

Иванов е привлечен на „Армията“ през лятото на 2018-а, а този сезон играеше в тима до 19 г. Той дебютира неофициално и за представителния отбор в контролата с Арис в Солун.

„Главната ми цел в момента е да подпиша професионален договор и да се наложа в първия отбор на ЦСКА. За нас младите играчи е важно първо да се наложим у нас, а след това да мислим за трансфери в чужбина. Тренирам всеки ден по два пъти, както с топка, така и без, а и се храня здравословно и пълноценно, за да може да се върна максимално добре подготвен на терена. ЦСКА е най-великият клуб в България и за мен е чест да нося червената фланелка. Надявам се в най-скоро време да имам възможността да играя в първия отбор и да радвам нашите прекрасни фенове. Стоичков, Бербатов и Стилиян Петров са легенди и мои примери за подражание, а в последните години харесвам играта на Десподов“, каза Иванов пред topsport.bg.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ