Няма такава емоционалност! Капитанът на канарчетата изрази по уникален начин любовта си към Ботев Пд навръх юбилея си!

Ботев Пд - Лъчезар Балтанов

Капитанът на Ботев Пд Лъчезар Балтанов празнува днес! Сърцатият халф, който вдигна Купата на България миналата година, чукна 30 лазарника. Футболистът, превърнал се в истински ботевист, изрази емоциите си на личния си профил във Фейсбук.

7DniSport.bg публикува постнатото от Лъчо:

„Днес ставам на 30! Прекрасен момент за равносметка… Чувствам се късметлия, обичан, уважаван и щастлив. На място, където съм свой сред свои, тук ми беше най-трудно (след контузията), изпитах най-големия успех (спечелването на купата) и посрещнах най-голямото щастие (дъщеря ми-Лина)! Тук е момента да Благодаря на всички за подкрепата и вярата, Вие ми помогнахте да открия своят Дом! А домът е там, където е сърцето. Аз вярвам, че най-доброто предстои и пожелавам на всички здраве и търпение, за да го постигнем заедно!“

Екипът на 7DniSport.bg честити юбилея на Балтанов, като му пожелава здраве, късмет, да вдигне още трофеи с екипа на Ботев Пд и да изведе отбора с капитанската лента при завръщането на „Колежа“!

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ