Жалка измама предизвика грандиозен скандал! Измислените Авиатори се наместиха в Борисовата градина с лъжа, застрашават феновете на ЦСКА!

1

Жалка измама от сбирщайнът ЦСКА 1948 е на път да взриви обстановката в Борисовата градина! Авиаторите са спретнали театър, при който са заявили стадион „Васил Левски“ за своите домакинства във Втора лига, след като в началото на сезона бяха обявили, че ще играят на „Локомотив“ в „Надежда“, разкрива „24 часа“. При това положение малобройните им фенове ще са провокатори на напрежение спрямо привържениците на ЦСКА, които посещават двубоите на своите любимци на „Българска армия“.

Вижте какво пише още „24 часа“:

Грандиозно шоу ще има през новото първенство в Борисовата градина.

Двата отбора, които носят абревиатурата ЦСКА в името си, ще бъдат на метри един от друг по време на първенството.

Втородивизионният клуб, чието истинско име е “Футболен клуб Централен спортен клуб на армията – 1948”, ще играе двубоите си на Националния стадион “Васил Левски”.

По време на жребия за първенството бе записано, че мачовете му ще са на стадион “Локомотив” в квартал “Надежда” и заради това двата отбора бяха разминати преди началото на тегленето.

Сега обаче се оказва, че е заявен друг стадион и всичко е било напразно.

БФС обаче е приел промяната, а от НСБ, която е собственик на “Васил Левски” , няма как да откажат да приемат отбора.

Така през новия сезон там ще се играят мачовете на елитните “Славия” и “Септември”, както и двубоите на националния отбор от Лигата на нациите на УЕФА.

Дербито “Левски” – ЦСКА от елитната ни група също задължително се играе на “Васил Левски” заради изискванията на полицията за опазване на обществения ред.

Така разстоянието между двата отбора става около 200 метра, а на всичко отгоре трябва да се мине покрай сектор “В” на националния стадион, където феновете на “Левски” имат своя зала за тренировки по смесени бойни изкуства.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ